Hoe het werkt

Je komt langs tijdens openingstijden en snuffelt daar rond om iets uit te kiezen, of je kijkt van te voren in de catalogus wat je wilt lenen. Het speelgoed staat verdeeld in categorieën, zowel in de online catalogus als in de speelotheek zelf. Vraag ons gerust je te helpen met het uitkiezen van speelgoed. We informeren je met plezier over welk speelgoed bij de ontwikkelingsfase van jouw kind past.
Ons speelgoed is vooral gericht op kinderen in de leeftijd van van 0 tot 8 jaar.

Je leent het speelgoed voor 4 weken. Eerder terugbrengen mag altijd. Wil je speelgoed langer houden, dan kun je het verlengen voor 2 weken. Voor uitlenen en reserveren worden geen kosten gerekend. Dit is inbegrepen bij het abonnement.

Kosten

Een abonnement kost € 37,50 per jaar. Het abonnementsjaar loopt een volledig kalenderjaar vanaf moment van inschrijven. Na een abonnementsjaar kan worden verlengd tegen betaling van het jaarlijkse abonnementsgeld.

Heb je een U-pas? Op vertoon van jouw U-pas krijg je € 20 korting op het jaarlijkse abonnementsgeld. Jouw abonnement kost dan slechts € 17,50 per jaar. Dit bedrag kun je betalen uit je U-pas tegoed.

Proefabonnement

Wil je eerst proberen of de speelotheek iets voor je is? Kies dan voor een proefabonnement. De uitleenregels zijn hetzelfde. Een proefabonnement kost slechts € 10,00 en loopt drie maanden.

Te laat of incompleet/kapot?

Als speelgoed te laat wordt ingeleverd, brengen wij een boete in rekening. Deze boete is gelijk aan € 0,10 per dag per artikel.

Als speelgoed kapot of incompleet wordt ingeleverd, kunnen wij een boete in rekening brengen. De hoogte van deze boete is afhankelijk van het speelgoed en de mate van schade / incompleetheid.

Aansprakelijkheid

De speelotheek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële of niet-materiële schade, zoals lichamelijk en/of geestelijk letsel als gevolg van het gebruik van het geleende speelgoed of als gevolg van het betreden van de ruimte waarin de speelotheek gehuisvest is. Ouder(s) zijn verantwoordelijk, moeten toezicht houden en de gebruiksaanwijzingen volgen.

Openingstijden

Wekelijks op maandagavond:
19:15 – 20:30

Wekelijks op zaterdaochtend:
10:00 – 11:30u

Gesloten tijdens schoolvakanties

Contact

Buurtcentrum de Weide Wereld
Schakelzaal 1
Teunisbloemlaan 48
3452 CB Vleuten
info@belhameltje.nl